نان سنتی(سبوس دار)

نان سنتی(سبوس دار)               (تصاویر:محمدیه نایین)

نان سنتی1

نان سنتی2

ناان سنتی3

نان سنتی4
یادِ آن روزگاران نه چندان دورکه درمحله ما،
همه روزه از اکثر کوچه ها وخانه ها ، دود آتش هیزم درتنورهای گلی به سمت آسمان بلند بود!
و بوی عطر نان تازه درتمامی فضای محله می پیچید به خیر…
ازمزیت های نان سبوس دار این است که از شیوع دیابت،چاقی،سکته و بیماری های مختلف جلو گیری
می کند ودرصورتی که نان سبوس دار مصرف کنیم فیبر مورد نیاز بدن ما تأمین می شود.
خانواده های ما باید ترغیب شوند به سمت مصرف نان سنتی و بهترین نان، نانی است که از آرد گندم
و جو ترکیب شده باشد. نان های سنتی ذائقه ما را به طور کامل تأمین می¬کند.
ای کاش همه نانوایان ما وهمچنین مدیران مسؤول در زمینه ی نان به فکر سلامت مردم باشند.
نه اینکه صرفا سفره مردم پر باشد، بلکه سفره مردم از نانی پرباشد که دور ریز نداشته باشد وبه سلامت مردم کمک کند. به امید آن روز…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>